Over mij

Mijn passie is uiterlijke verzorging! Goed verzorgd zijn vind ik bijzonder!

Ik heb een brede ervaring opgedaan in het geven van lessen voor de uiterlijke verzorging. Voor het dames kappersvak heb ik praktijk- en theorielessen verzorgd, praktijkexamens afgenomen, praktijk- en theorietentamens georganiseerd en afgenomen, presentaties verzorgd, schoonheidsverzorging en manicuur lessen gegeven. Ook heb ik vakleerkrachten begeleid op theoretisch en praktisch vaktechnisch gebied.

Mijn hobby is bakken en koken en ik vind het in één woord geweldig om gastvrouw te zijn. Ik word helemaal gelukkig van het gastvrij ontvangen van gasten bij mij thuis op een mooie locatie in de Zuydmolen.

Daarom heb ik besloten om het aangename en het nuttige met elkaar te verenigen. En heb ik de workshop uiterlijke zelfverzorging ontwikkeld. Het is een mooie workshop geworden. Tijdens de workshop leert u om op efficiënte wijze verzorgingsproducten toe te passen. De verzorging van ons uiterlijk komt elke dag terug en met de adviezen, die ik u kan geven, leert u zelf uw uiterlijk mooi te verzorgen! Waardoor u ongetwijfeld een grote mate van ‘wellness’ zult ervaren.

De inwendige mens wordt tijdens de workshop niet vergeten, u wordt heerlijk verwend met zelf gebakken zogenaamde ‘Zuydmolen cake’, fruit en sapjes.
Als u na de workshop besluit om gebruik te maken van de calorie vriendelijke lunch is de verwennerij compleet!

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn ‘feel good’ workshop: laat u verrassen! Ik hoop u te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Paula Poot.

Paula_entree