De workshop

Tijdens de workshop geef ik uitleg over het toepassen van huidverzorgingsproducten met verzorgingsadvies van ‘top tot teen’. Daarnaast leer ik u huidverzorgingsproducten op een efficiënte en professionele wijze toe te passen. De huidverzorgingsproducten die tijdens de workshop gebruikt worden, zijn natuurlijk, niet synthetisch, parfum- en dierproefvrij.

Wat gaan we doen?
Ik bied u de workshop aan, maar daarna kunt u ook nog kiezen voor een heerlijke en gezonde zelfgemaakte lunch. Deze verrukkelijke lunch aan een sfeervol gedekte tafel, ervaren mijn cursisten als de ultieme afsluiting van een dagje heerlijke verwennerij!

De workshop bestaat uit twee onderdelen:
- Reinigen en verzorgen van de huid
- Advies voor aanbrengen van make-up

Aan het eerste deel besteden we de meeste tijd. Stap voor stap leg ik uit wat we gaan doen:
- Reinigen en verzorgen van de handen (peeling en masker)
- Reinigen van oogmake-up en huid (peeling en warme kompres)
- Verzorgen van de huid (masker, oogcrème, gezichtscrème)

In het tweede deel demonstreer ik hoe u een make-up aan kunt brengen. Eventueel gaat u daarna met uw zelf meegebrachte make-up producten aan de slag (onder andere: aanbrengen van foundation, oogschaduw, eyeliner, mascara en lipstick).

Om hygiënische redenen zijn er geen oefen make-up producten. 

Hoe bereid ik me voor?
U hoeft eigenlijk weinig te doen. Voordat u van huis weggaat, kunt u het beste zo min mogelijk make-up aanbrengen. Bij het reinigen van huid en ogen, is het namelijk handiger als er niet te zware make-up verwijderd hoeft te worden.
Ik adviseer u om een hemdje met dunne bandjes onder de kleding te dragen, zodat ook uw hals en decolleté verzorgd kunnen worden.

Is de workshop voor mij geschikt?
Natuurlijk! Voor de workshop is geen speciale kennis van of ervaring met verzorgings- en make-upproducten nodig. Het maakt niet uit of u veel of weinig tijd besteedt aan zelfverzorging, er is altijd iets nieuws te leren. Verder is de workshop zeer geschikt als personeelsuitje of gewoon als verwennerij voor een groepje vriendinnen (2 – 6 personen).

Daarnaast kan de workshop aangekleed worden naar een door u gekozen thema, bijvoorbeeld: verjaardagsworkshop, bruidsworkshop enz. Om hier een idee van te krijgen kunt u een kijkje nemen op de fotopagina, hier staan foto’s van een bruidsworkshop.

Van hoe laat tot hoe laat?
09.30 - 10.00 uur Gastvrij ontvangst met koffie/thee en heerlijke Zuydmolencake
10.00 – 12.30 uur Workshop Uiterlijke Zelfverzorging
12.30 – 13.30 uur Zuydmolen lunch

In overleg is het mogelijk om de workshop op een ander tijdstip te laten plaats vinden.
Het is mogelijk om een middag of avond workshop te volgen. Er geldt dan dezelfde prijs als voor de ochtendworkshop. Indien gewenst kan de avond workshop gestart worden met een warme maaltijd. Houd u er rekening mee dat de workshop gemiddeld 3 uur duurt en de lunch/warme maaltijd 1 uur.
Op het aanmeldformulier bij de extra opmerkingen kunt u aangegeven of u de workshop op een ander tijdstip wilt volgen.

Wat is de prijs?
Workshop: € 45,00 (inclusief: masker, peeling, oogcrème en gezichtscrème. Koffie/thee, Zuydmolencake, vers sap en fruit).
Lunch: € 15,00 (bestaande uit: vers sap, soep, een caloriearme hartige taart met een salade en een mandje brood).
Warme maaltijd:  € 20,00  (bestaande uit: vers sap, soep en een mandje brood, een caloriearme hartige taart met een salade en pasta).

De bedragen gelden per persoon.

Hoe kan ik me aanmelden?
Aanmelden doet u via het aanmeldingsformulier (de onderstaande link). Na de aanmelding krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging via de e-mail. U kunt deelnemen aan de workshop, als de betaling is voldaan.

Aanmelden voor de workshop >>